Om oss

Om oss

Vi är stolta att presentera oss som en ledande elinstallationsfirma med vårt huvudkontor beläget norr om Lund och ett platskontor i Norrköping. Vår auktorisation inom elsäkerhetsverket är ett tydligt kännetecken på vår kompetens och kvalitet.

Hos oss representerar vi en skicklig grupp av utbildade och certifierade montörer som är experter inom elinstallationer. Vi är engagerade i att tillhandahålla de bästa lösningarna för dina behov.

Vid val av våra tjänster får du inte bara högkvalitativt arbete, utan även en personlig kontakt med din montör. Vi tror på att skapa en nära relation med våra kunder och leverera professionella elinstallationer som uppfyller dina förväntningar och behov. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att uppfylla dina elbehov på bästa möjliga sätt.

vår historia

Alex startade sin resa inom yrket redan i gymnasiet då han gick en linje inriktad inom el. Direkt efter studenten började han som elektriker i Sundsvall. Efter några år så ville han vidga sina vyer inom yrket och hamnade år 2014 i Norge och lärde sig om deras elsystem och belysningsteknik. Efter sex år i Norge så återkom han till Sverige och fortsatte som elektriker i Västerås med omnejd. Men Alex hade andra ambitioner, han ville att alla kunder skulle synas och höras, stora som små. Och då kom idén om att starta eget, där han kunde följa sin egen väg och verkligen uppnå det han strävade efter.

Så efter lite bollande med en vän om namn så föddes bolaget ElecTrim AB år 2021.

Bolaget startades i Norrköping, men det är idag en filial då huvudkontoret flyttades ner till Löberöd i Skåne år 2023. Men det stoppar inte Alex och hans medarbetare för att ta sig ann arbeten lite var stans i vårt avlånga land. Vårat område sträcker sig från Uppsala och ner till Ystad.

Vi lägger stor vikt och noggrannhet i våra arbeten hos både privat- och företagskunder, vi tar oss ann stora som små arbeten, vill du tex. ha hjälp med att installera ett eluttag, ny El-central, Solceller eller din laddbox till bilen etc.?

Ring oss, vi löser det åt dig!

Kontakta oss

©2023 Lundahl Entreprenad AB.

Stolt partner till Offerta.