våra tjänster

Energilösningar som Gör Skillnad

Våra mångsidiga tjänster är utformade för att möta en mängd olika behov, oavsett om du är en hemmafixare som behöver elektrisk hjälp eller en företagare som söker energieffektiva lösningar. Här är en översikt över de olika tjänster vi erbjuder:

  • Elinstallationer: Vi är experter inom elinstallationer och kan hantera allt från enkla uttagsbyten till omfattande projekt som kräver ny elcentral. Våra kunniga montörer ser till att ditt elektriska system är säkert och effektivt.
  • Värmepumpar: Vi erbjuder professionell hjälp med att välja rätt plats för din värmepump och utför säker och effektiv installation. Dessutom tar vi hand om eventuella reparationer för att se till att din värmepump fungerar smidigt och håller ditt hem bekvämt året runt.
  • Solceller: Vår solcellsinstallationstjänst är inriktad på att göra din övergång till solenergi smidig och kostnadseffektiv. Genom att installera solceller hjälper vi dig att minska dina energikostnader, öka din energieffektivitet och bidra till en mer hållbar framtid.
  • Laddboxar för elbilar: Med elbilarnas popularitet växer behovet av laddstationer. Vi är här för att säkerställa att du har en pålitlig laddbox som gör övergången till en elbil enkel och bekväm. Våra laddboxinstallationer är både praktiska och effektiva.
  • Datanät: För företag och kontor erbjuder vi installation av datanätverksskåp för att säkerställa en snabb och stabil anslutning. Vi anpassar våra nätverkslösningar för att passa dina specifika behov och verksamhetskrav.
  • Åskskydd: Åskskyddet är en kritisk komponent för att skydda ditt hem och din elektronik mot blixtnedslag. Vi hanterar installation av åskskydd för att minska risken för skador och öka din säkerhet.

Oavsett vilka tjänster du behöver, kan du räkna med oss för att leverera pålitliga och professionella lösningar. Vi är dedikerade till att göra ditt liv bekvämt och säkert genom att erbjuda högkvalitativa tjänster som uppfyller dina behov. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina projekt och säkerhetsbehov.

Kontakta oss

©2023 Lundahl Entreprenad AB.

Stolt partner till Offerta.